1-1 Max Eriksson (Johan Skog, Rasmus Moxén)
1-2 Johan Skog (Emil Norrman, Sean Kettle)
1-4 Oscar Parment (Sean Kettle, Mathias Sjöström)
1-5 Johan Skog (Sean Kettle)
1-6 Johan Skog (Oscar Parment, Sean Kettle)
1-7 Jens Forslund Larsson (Johan Skog, Max Eriksson)
varning: Joel Januzaj

Vi åkte upp till Hassel med 13 spelare och flera av dom var redan innan i dåligt skick så det fanns en viss oro hos lagledningen. Men grabbarna kämpade på och höll hela vägen. Efter återbud från våra 3 målvakter så hittade Sean Andreas Ottosson som egentligen är innebandymålvakt. Han klarade den här uppgfiten galant.
Matchen började med att Emil Norrman gjorde mål efter ca 30 sek men det dömdes bort för offside. Sen började vi slarva med passningsspelet och även med markeringar vilket innebar att en Hasselforward kunde komma igenom och göra 1-0 i den 6:e minuten. Trots att vi tog över händelserna i matchen så slarvades det i avsluten och passningsspelet. Tyvärr togs det många felbeslut i avgörande lägen. Så i den 31:a minuten kom nog årets mål på Hasselbacken när Max Eriksson krutade in 1-1 som stod sig till halvleken ut. I pausen pratade vi igenom att vi måste vara mer noga med passningarna och vara rädd om bollen samt värdera situationerna bättre. Vi gick också tillbaka till vårt grundspel. Redan i den första minuten av andra halvlek gör Johan Skog 1-2 och sen var det som allt lossnade. När domaren blåste av matchen så stod det 1-7. Johan Skog hade en stor kväll då han var inblandad i alla mål utom ett. 4 mål och 2 målpass är inte illa!

tor 21 jun 2012, 19:00 Hassels IF - Kubikenborgs IF 1 - 3
tor 28 jun 2012, 19:00 Kubikenborgs IF - Hassels IF 6 - 2